Direktlänk till inlägg 2 augusti 2013

Mardröm!!

Av Ryggan - 2 augusti 2013 23:30

På planet satt vi och fantiserade om värsta tänkbara scenario med tanke på vår ospecifierade resa. Efter alla å alla mardrömsberättelser vi hört, tänkte vi nog att vi var ganska förberedda... Eller kanske inte.


Vi landade klockan 21:50 och det var 30 grader varmt. Så långt allt gott.


Så fick vi domen. Vi har fått ett enklare lägenhetshotell i centrala Aiya Napa... Ja ja. Det kanske inte var just dit vi ville men vi var fortfarande vid gott mod när vi satte oss på bussen. Den var dessvärre fylld med packade tonåringar,  förutom några äldre par som, liksom vi, satt längst fram i bussen.

    

Vid första hotellet släpptes ett par av. Vid andra hotellet släpptes ytterligare ett par av. När bussen körde in i området där tredje hotellet låg, sprang det omkring enormt många och extremt berusade tonåringar. De flesta var halvnakna och ett flertal drog ner byxorna framför bussen och lät oss se mer än vad vi önskat. Vid detta hotellt, Tsokkos Holiday 2, släpptes vi och alla tonåringar av! Detta var värre än den värsta mardröm.

Inte nog med att alla runt omkring oss med nöd och näppe fyllt 18 år, så var det väldigt mycket britter och britter är ju inte de som är de när det kommer till att parta. Hotellet var stort vilket innebär att det är 100-tals fulla kids här.


Vi blev visade till rummet av en representant från Grabbarna Grus, och det säger en hel del om var vi hamnat. Trapphuset stank av öl och vi fick knuffa oss fram genom strömmen av kids. Som att kliva in i en High-school film där en fest har urartat. Rummet var halvsunkigt med snus på väggen och myror i sängen. Det fanns ingen AC men vi hade en egen högtalare på balkongen mot sovrumsväggen som bjöd på glad clubmusik på hög volym.

    

Vi skyndade ut på stan direkt för att slippa bort från eländet. Att sova var ändå inte att fundera på. Vi gick genom en strid ström av drängfulla ungar. Musiken pumpade ut från olika restauranger och karaokebarer. Det körde runt strippclubsbilar med lättklädda flickor som viftade på rumpan för att locka med småpojkarna till clubarna.


Vi satte oss på en bar och drack öl och surfade hotell för vi MÅSTE härifrån!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ryggan - 30 juli 2017 13:56

     

Av Ryggan - 1 oktober 2015 21:41

men... det har varit en lååång dag och jag är sjukt trött. Tänker ge upp för ikväll och återkomma i morgon med nya krafter. ...

Av Ryggan - 15 september 2015 10:20

Reseprylar från Coolstuff Joosa Powerbank Det har hänt oss nästan alla under en resa. Vi står där på flygplatsen eller sitter i turistbussen och plötsligt så varnar telefonen för att batterier håller på att ta slut. På flygplatsen visar skyltarna &...

Av Ryggan - 21 augusti 2015 11:18


Vi ska tälta i Tiveden i helgen och det ska bli så härligt att komma ut i skogen igen! Det ser ut som att vädergudarna kommer att vara med oss även om temperaturen sjunker ner mot 7 grader på natten. Underställen är nerpackade, så vi är beredda!! ...

Av Ryggan - 14 augusti 2015 08:13

Ikväll ska vi gå på föreställning vid Konunga-Stollen. Årets företsällning innehållande sång, musik och eld heter  "Gruvtagen - Bergets inre väsen"     Detta utlovas:"föreställningen startar i skymningen för att få Gruvparkens unika miljö och tr...

Presentation


Denna blogg kommer att handla om resor i olika former, men framför allt om billiga resor som ger möjlighet till lite vardagsflykt, samt de små utflykterna hemmavid.
Jag skulle vilja att det blir ett levande reseforum, så lägg gärna till information om du

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards